✿✿ Magic Body Slim JSD ✿✿

Wednesday, October 23, 2013

 
Hari ni nak citer pasal "magic body slim" produk JSD.
Kalonyer ada kesan hitam kat bawah lengan a.k.a ketiak kehh...heheh... 
pastu kat celah2 peha, kat kepala lutut, kat kawasan leher..
kekadang ada org yg pakai emas kan
ada mcm kesan hitam kat tengkuk tu..
lagi kalo ada stretch mark kat perutt 
**saya xder stretch mark ekk..sakit oo kalo ada..pedih kan
bila time nak barut lps bersalin..huu..
alhamdulillah 3 kali bersalin
pon xder strecth**
kalo ada lemak yang berlebihan
ada jerawat badan/muka yang menganggu kehidupan seharian
scrub sabun jerrrr sabun MAGIC BODY SLIM ni..
sure okeyy... mmg kurang la..lama2 pastu lenyap kesan nyer..
blh membantu merawat kulit kusam,
mencerah, menggebu, melicin, menghalus
menganjalkan kulit dan rasa lebih shape
scretch pun hilang
jerawat beransur hilang dari masa ke semasa
dapatkan sabun AJAIB ni secepatnyeeeee rugi woooooo….
kalo tak beli.. satu buku sabun ni blh la tahan sebulan.
kalo pakai jimat2.. mayb lg lama thn kot..hee

  RM36 je sebuku…yang pasti lebih berkeyakinan dengan ketrampilan!

berminat nak beli??
wassap jer 016-2515452
kalo nak oder ker
nak tanya ker..
boleh jer key..


Ini la rupa sabun nyer..
RM36.00

Happy Menyihatkan Diri!!
❤❤❤❤❤❤❤❤

 

You Might Also Like

2 orang telah komen

  1. Replies
    1. kak KA.. mmg best kak.. sy dh cuba..yg hitam2 tu dah cerah.. xde karat2 laa..pastu rasa firm skit la kak.. yg lemak2 tu mencair skit2 kot..meh la cuba kak..hehe

      Delete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images