:: Salam Ramadhan Giveaway - Sweet LizaHanum ::

Thursday, July 19, 2012



Blogging.. bloggingg.. walking... jumping jumping.. ter jumppp kat blog Sweet Lizahanum ni.

Wow!!.. Ada GA..

 NAK TRY JUGAK LAA... TENGOK HADIAH MACAM BEST JER.. Yang memang best !!

So nak buat entry pasal GA nih.. pada sesapaer nak tau lagi pasal GA ni..

boleh ler click -->> LIZAHANUM ..

Sempena Ramadhan yang akan menjelma cuma sehari jerkk lagi nihh... tak sabor nyer.. he heee...

boleh ler enter GA ni.. kalo dapat hadiah boleh la pakai time pegi surau ker.. raya ker.. ha haaa...

kalo tak terpilih pon boleh gak laa kann ber fren dan berjiran dgn Sweet Lizahanum.. jugak kawan2

yang lain.. Beramal dan berukhuwah giteww... jom join !!!


SALAM UKHUWAH !!

You Might Also Like

8 orang telah komen

  1. salam pkenalan n selamat menyambut Ramadhan yg MULIA..

    ReplyDelete
  2. salam

    jenguk dan follow awk dtg dr segmen yang sama :)
    jemput ke blog saya
    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam..

      kita pon jengok blog awak..join jugak kann..best!

      Delete
  3. Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
    Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq jaja...kita follow awk jugak.. salam sayang...he hee

      Delete
  4. gudluck!!!

    makneng follow sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersama kita win the GA...

      tq makneng...nnt kita follow jugakk...

      Delete
  5. Good luck.
    jom join,tarikh tutup makin hampir.
    http://norziehany.blogspot.com/2012/07/hadiah-hadiah-hadiah-hadiah-hadiah.html

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images